+358 44 958 8069

Medianäyttö liiketilaan

BlackQuartz medianäyttöjärjestelmän kirkas ja leveä katselukulmainen kuva, yhdistettynä tuotteen eleganttiin ulkonäköön ovat omiaan varastamaan asiakkaan huomion pinnassa esiteltävälle mainos- tai markkinointimateriaalille.

BlackQuartz medianäyttöjärjestelmän aikaansaama kirkas kuva, sen leveä katselukulma ja tuotteen elegantti ulkonäkö ovat omiaan varastamaan asiakkaan huomion pinnassa esiteltävälle mainos- tai markkinointimateriaalille. Näyttöjen hyvä projisiointikulma mahdollistaa niin kaukaa kuin läheltäkin heijastamisen.

BlackQuartz-taustaprojisionäytöt sopivat mainiosti esimerkiksi ostoskeskusten käytävämainospaikoille ja liiketilojen- tai kauppojen sisäänötuloauloihin mainosnäytöiksi. Näytön standardikoko on 1000mm x 3000mm. Näytön koko ja muoto ovat kuitenkin räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivaksi.

Ikkuna- ja taustaprojisointiin soveltuvaa BlackQuartz-taustaprojisiokalvoa voit nyt myös halutessasi hankkia suoraan rullalta metritavarana hintaan 700€ / metri. Rullalta ostettaessa pinnoitteen korkeus on 1360mm.

BlackQuartz Medianäyttö-
järjestelmä sisältää…

 

taustaprojisionäytön, videoprojektorin, sekä tuotteiden asennukset ja käyttöönottokoulutuksen.

 

288,54€/kk

(Sopimuksen kesto 36kk)


Award winning creative agency

We are building for tomorrow because tomorrow is the future and we want to make a contribution to the wonderful digital age that is awaiting us.